Snart är det vikingaveckan!

Hör upp alla Östershusare!

Nu börjar vikingaveckan närma sig med stormsteg och förberedelserna är igång. Det finns några uppgifter som vi alla behöver hjälpas åt; reperationerna av Hrafn, iordningställa huset efter städdagen, utedasset behöver sig en skuromgång av såpa och soporna behöver flyttas på m.fl.

Är det så att just Du kan och har möjlighet att hjälpa till under denna vecka, ring till respektive gruppansvariga!

Det finns många nyheter i programmet, gå genast in på fliken vikingaveckan och se hur Du kan anmäla ditt deltagande. Du kan även läsa uppdateringar här på bloggen och då med en och annan nyhet! 🙂

Redan nu finns en nyhet som blev verklig efter ett telefonsamtal förra veckan och nyheten är: Att en smedkommer besöka och bo bland oss i början av veckan!

Han kommer ta med sina verktyg för att smida under dagarna och ett viktigt krav är satt, nämligen tillgång till vatten, både för att dricka och till att ha i närheten av arbetsplatsen. Jag mia, månskens Ylva har lovat och inser att min styrka är begränsad till att själv bära vatten så nu ber jag om hjälp till er alla österhusare: Kan vi tillsammans hjälpas åt att vatten finns vid den tillfälliga smedjan? Mer info kommer senare om denna programpunkt.

Till alla som ej har fått en inbjudan så kan styrelsen berätta att det har varit svårigheter att finna allas mailingsadresser så vi ber Er alla att maila Er nya adressen till: info@osterhusvanner.se och ni kan läsa inbjudan/anmälan under rubriken vikingaveckan!

Vi ser fram emot att träffas och ha en rolig vecka tillsammans. Mae synes ute på vikingabyn!/ Mia, månskens Ylva