Vägen: diken börjar ta form!

Hell alla Österhusare!

För var dag som går så händer det sakta med säkert något med vägen och tältlunden/arna. Det är med säkra fakta jag sitter och skriver detta för i början av september åkte jag (Mia månskens Ylva), Christian och Ylva till Norderön. Då spanade vi in hur hade gått för grävare, för vi hade hört att han skulle ha varit där….

… och mycket riktigt så hade grävaren varit där! Bildbevis till de medlemmar som ej har möjlighet att se hur det går (början av september!):

Vi tog notis om att dikerna börja få sina djup och att grävaren kämpade sig fram, meter för meter. Och den stora nya tältlunden var snyggt tillplattad! Tjoho, yippi!

Därefter så meddelade Stefan Machnow genom facebook: ”Så här i hösttider är den mycket flängande både jobbmässigt och privat(läs jakt, styckning m.m) men jag försöker ändå driva lite med leaderprojektet däremellan. Som det ser ut nu så blir Bosse klar med grävningen i dag, Göran har varit dit med två gruslass till de värsta hålen, nu blir det lite pausning i grusandet, Göran ska krossa mer grus till veckan, sedan kommer det mera grus när det passar sig. Jag ska prata med Göran när det börjar dra ihop sig.”

Och Johannes i föreningen meddelade den 12 september: ”Fick köra på det första gruset igår – underbart!

Jag instämmer med Annika ordförande med ”Gu va ni är bra!” och HÄRLIGT JOBBAT! Mer rapportering kommer då och då ^^ Vi hoppas alla på att vägen blir klar till 6 oktober då det är Höstgille och arbetsdag ^^

En UPPMANING till medlemmar och övriga som har hjälp till med arbetet är att rapportera in arbetet till Elias! Det går att dels göra det genom facebook eller till info@osterhusvanner.se så skickas det vidare till Elias! All rapportering är värdefulla timmar!

Hade gott alla!

Mvh/Mia, månskens Ylva